
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törenle, 4’ü Osmaniyeli hayırsever iş insanlarının Jandarma Asayiş Vakfı’na yaptığı bağışlar, 13’ü ise Jandarma Genel Komutanlığı tarafından temin edilen toplam 17 araç hizmete alındı.
Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen törenle, 4’ü Osmaniyeli hayırsever iş insanlarının Jandarma Asayiş Vakfı’na yaptığı bağışlar, 13’ü ise Jandarma Genel Komutanlığı tarafından temin edilen toplam 17 araç hizmete alındı.
Törene Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Can Biçer, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yeni hizmet araçlarının Osmaniye’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün 17 aracı jandarmamızın hizmetine sunmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz.
4 aracımız Osmaniyeli hayırseverlerimiz tarafından Jandarmamıza kazandırılmıştır.
Bu araçların kazandırılmasında fedakârlık yapan, destek olan iş insanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
17 aracın 13’ünü sağlayan Jandarma Genel Komutanlığımıza da şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.
Jandarma ve emniyet teşkilatının özverili çalışmalarına da değinen Vali Yılmaz, “Jandarmamız ve polisimiz, uyuşturucuyla mücadeleden terörle mücadeleye, trafik denetimlerinden asayişin sağlanmasına kadar birçok alanda gece gündüz demeden çalışıyor.
Asayiş verilerinde de büyük başarılar elde ediyorlar. Bizler de bu başarıların artması için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.
Yeni hizmete alınan araçlarımız, jandarmamızın sahadaki gücünü daha da artıracaktır.
Araçlarımızın kazasız belasız en iyi şekilde hizmet vermesini temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Törende bağış yapan hayırsever iş insanlarına teşekkür belgeleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından takdim edildi.
Şehitler ve Gaziler Camii İmam Hatibi Bayram Özdoğan’ın yaptığı duanın ardından araçlar görev yerlerine uğurlandı.

Yorum Yazın