160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, gazeteciler ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, gazeteciler ile bir araya geldi
Abone ol
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

OKÜ Genç Ofis Otağında düzenlenen programda konuşan Acar, göreve geldiği 3 aylık sürede kentin spor potansiyelini daha da yukarı çekmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Kentteki bütün tesislerin halka açık olduğunu ifade eden Acar, "Osmaniye yapacağımız çok güzel hizmetler var. Bu şehre artı değer katmak için çalışıyoruz.

Şahsıma ve arkadaşlarıma yönelik olumlu dönüşler olunca, bizim sorumluluğumuz da artıyor.

Bütün tesislerimiz halkımızın hizmetine açıktır. Hiçbir tesisimiz kapalı olmayacak.

Ayrıca yaş sınırını da kaldırdık. Her yaşta insan bizim tesislerimizden faydalanabilecek. Arkadaşlarımla beraber sahada olacağız.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi en iyi tesislerde geleceğe hazırlamak adına mücadelemiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergenede AFAD eğitmenlerine başarı belgesi Önceki Haber

Ergenede AFAD eğitmenlerine başarı belge...

Şehrin ayakkabısı Ideathon ile tasarlandı Sonraki Haber

Şehrin ayakkabısı Ideathon ile tasarland...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar