Osmaniye Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cuma Aksu, Malatya’da yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Osmaniye’de birçok okulda müdürlük görevinde bulunan ve son olarak Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Cuma Aksu, Malatya’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.
Kaza, saat 14.30 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Hacı Haliloğlu Çiftliği mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 55 yaşındaki Cuma Aksu, 80 FN 678 plakalı aracıyla Malatya istikametine seyir halindeyken aracını yol kenarına çekti. Aksu, daha sonra yolun karşısına geçmek istedi.
Bu sırada yoldan geçen bir otomobil, Cuma Aksu’ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan Aksu, olay yerinde hayatını kaybetti.
Osmaniye’de daha önce birçok okulda müdürlük yapan Cuma Aksu’nun, son olarak Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.
Aksu’nun Malatya’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmesi, Osmaniye eğitim camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Allah rahmet eylesin iyi insandı mekanı cennet olsun