160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Osmaneliye yılın ilk karı yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaneliye yılın ilk karı yağdı
Abone ol
OSMANELİ İLÇESİNDE MEVSİMİN İLK KARI DÜŞERKEN, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN SEVİNÇLE KARŞILANDI. VATANDAŞLAR KAR ERİMEDEN KARTOPU HASRETİNİ GİDERDİLER.

Bilecik’in Osmaneli ilçesine yılın ilk karı düşerken, bu durumu sevinçle karşılayan bazı vatandaşlar kar erimeden kartopu hasretini giderdi.

 

İlçe merkezinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sevinçle karşılanırken arabalar üzerinde oluşan karları toplan bazı vatandaşlar eğlendiler. İlçeye bağlı yüksek kesimlerdeki köylerde yer yer 30-40 santimetre yüksekliğe ulaştı. Kardan kapanan Ağlan, Adliye, Hisarcık, Boyunkaya ve Oğulpaşa köylerinin yolları İl Özel İdare ekiplerince yol açma çalışmaları başlatıldı. Araçlar, kar yağışı yüzünden ilçe merkezinde daha dikkatli seyrederken, trafik ekipleri de kontrollerini arttırdı.

 

 

Hava sıcaklığının düştüğü Osmaneli ’de kar yağışıyla birlikte binaların çatıları ile otomobillerin üzeri beyaza büründü. Meteoroloji yetkilileri, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istedi.

 

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçaabatta şehir içi trafiğinde yeni dönem başladıÖnceki Haber

Akçaabatta şehir içi trafiğinde yeni dön...

Fadıloğlu, milli sporcuları ağırladıSonraki Haber

Fadıloğlu, milli sporcuları ağırladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar