160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ortak çalışmalar ele alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ortak çalışmalar ele alındı
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası (dtso) Meslek Yüksek Okulları Toplantısı Yapıldı. Toplantıda Mezun Olacak öğrencilerin Istihdamına Yönelik Yapılabilecek çalışmalar Ile Staj Konularında Görüşmeler Yapıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) meslek yüksek okulları toplantısı yapıldı. Toplantıda mezun olacak öğrencilerin istihdamına yönelik yapılabilecek çalışmalar ile staj konularında görüşmeler yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke genelindeki 338 meslek yüksekokulunu Ticaret ve Sanayi Odaları ile eşleştirdiği program kapsamında DTSO’nun sorumluluğuna da Düzce Meslek Yüksek Okulu ve Düzce Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu atandı. Protokol kapsamında yapılan ilk yürütme Kurulu toplantısına DTSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Gelinoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Cebeci ile iki okulların yöneticileri katıldılar.

Protokol yürütme kurulu toplantılarında her iki meslek yüksekokulu ile yapılabilecek ortak çalışmalar, mezun olacak öğrencilerin istihdamına yönelik yapılabilecek çalışmalar ile staj konularında görüşmeler sağlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüksekovada kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 yaralı Önceki Haber

Yüksekovada kontrolden çıkan otomobil de...

Mersinde kaçak makaron operasyonu: 3 gözaltı Sonraki Haber

Mersinde kaçak makaron operasyonu: 3 göz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar