160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Organ bağışıyla 10 hastaya umut oldular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Organ bağışıyla 10 hastaya umut oldular
Abone ol
Niğde ömer Halisdemir üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Bu Hafta Farklı Zamanlarda Gerçekleştirilen Donör Organizasyonlarıyla 10 Hastaya Yaşam Umudu Verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu hafta farklı zamanlarda gerçekleştirilen donör organizasyonlarıyla 10 hastaya yaşam umudu verildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 43 yaşındaki Davut Elçin ve 36 yaşındaki Erhan Yalçın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak beyin ölümü tanısı aldı. Elçin ve Yalçın’ın aileleri, organ bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Gerçekleştirilen donör organizasyonları kapsamında alınan 2 karaciğer, 4 böbrek ve 4 kornea, nakil bekleyen hastalara ulaştırıldı. Böylece 10 hasta yeniden sağlığına kavuşma umudu buldu.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Kürşad Ramazan Zor yaptığı açıklamada merhum hastalara Allah’tan rahmet dileyerek, "Organ bağışı gibi büyük bir iyilik örneği gösteren ailelerine başsağlığı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan organ nakli sorumlularımıza, yoğun bakım ekibimize ve emeği geçen tüm sağlık personelimize gönülden teşekkür ediyoruz. Unutulmamalıdır ki organ bağışı bir hayat armağanıdır" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda Turizm Çalıştayının galası yapıldı Önceki Haber

Orduda Turizm Çalıştayının galası yapıld...

ATSO Başkanı Hacısüleyman: Torba kanun dengeleri korumalı, adaletsizliğe yol açmamalı Sonraki Haber

ATSO Başkanı Hacısüleyman: Torba kanun d...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar