25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4959
EURO34.9259
ALTIN2437.2

Online Danışmanlık Nedir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Online Danışmanlık Nedir?
Abone ol
Online Danışmanlık Nedir?

 

Online Danışmanlık günümüz şartlarında internet kullanıcı kişilerin hızlı bir şekilde kullanabildikleri yöntemdir. İnternet kullanımı artması ile beraber online danışmanlıkta çok fazla artış göstermiştir.

 

Günümüz şartlarında insanlar her şeye hızlı bir şekilde ulaşmak istemektedir. Çünkü ulaşım ve iş temposu nedeniyle yüz yüze psikoloğa gidecek vakit bulamıyor. Bireylerin yaşadığı bölgede onlara bu konuda yardımcı olacak kişiler olmayabiliyor, bu nedenle de yüz yüze danışmanlık yerine online danışmanlık kişiler için kurtarıcı oluyor.

 

Online Danışmanlık Nasıl Uygulanır?

 

İnternet aracılığıyla sesli ve görüntülü olarak gerçekleştirilir. Online danışmanlık için telefonumuzun ya da bilgisayarımızın internete bağlanıyor olması yeterlidir. Online danışmanlık esnasında bulunduğumuz ortamın sessiz ve sakin olması önemlidir. Bizlere online danışmanlık verecek olan kişi ile önceden iletişime geçerek gün ve saat belirleriz.

 

Belirlenen günde danışmanınızla görüntülü olarak iletişime geçilir. Yüz yüze yapılan danışmanlıkla aynı kurallar bu seanslar içinde geçerli olur. Sorunlarımızdan bahsederiz ve danışmanlıktan neler istediğimizi anlatırız.

 

Görüşmenin sonunda da bir daha ne zaman danışmanlık yapacağımız hakkında karar vererek görüşmelerimizi sonlandırırız. Bu süreç içerisinde yüz yüze bir iletişime ihtiyaç duyulur ise yüz yüze görüşmede ayarlanabilir. Online danışmanlığa kişilerin düzenli olarak devam edebilmeleri danışan kişiler için faydalı olacaktır.

 

Febris ile Online Danışmanlık

 

Birden fazla danışmanlık şekli ile online danışmanlık uygulanmaktadır. Yüz yüze olarak yaptığımız tüm çalışmaları Febris danışmanlık merkezinde online olarak da yapılmaktadır. Her birimizin hayatında farklı sorunları olabilmektedir.

 

Bu sorunları online danışmanlıkla konuşarak çözmeye yardımcı olunmaktadır. Febris eğitim ve danışmanlık merkezi danışanlarına öncelik vererek danışanlarının ihtiyaçlarını ve taleplerini göz önünde bulundururlar. Danışanlarıyla beraber hedefler oluşturarak yaşam kalitelerini arttırmak için yardımcı olurlar.

 

Detaylı bilgi için: https://www.febrisdanismanlik.com/


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandıÖnceki Haber

Osmaniye’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası k...

ERÜnün THE 2023 Yılı Etki Sıralamasındaki başarısıSonraki Haber

ERÜnün THE 2023 Yılı Etki Sıralamasındak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar