160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

OMÜlü girişimci akademisyenlerin ‘Mükemmeliyet Mührü başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OMÜlü girişimci akademisyenlerin ‘Mükemmeliyet Mührü başarısı
Abone ol
Tübitak, Bireysel Genç Girişim “bigg” Programı Ile Genç Ve Yenilikçi Girişimci Adaylarının Hayallerini Gerçekleştirmeye Devam Ediyor. Tübitak 1812 Bigg Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı 2024-2 çağrısı Sonuçları Açıkladı. Samsun Teknopark Ve Ankara üniversitesi Teknokent’in Ortaklaşa Yürüttüğü 1812 Bigg Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı Kapsamında Biggsamsun’dan 3, Ankabigg’den Ise 5 Olmak üzere Toplamda 8 Girişimci Mükemmeliyet Mührü Almaya Hak Kazandı. Ondokuz Mayıs üniversitesi’nden 3 Akademisyenin Tübitak Bigg Fonu Tarafından Desteklenmesi Samsun Teknopark Ve Omü'nün Girişimcilik Ekosistemine Yaptığı Katkıyı Bir Kez Daha Tescilledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden (OMÜ) 3 girişimci akademisyen, ‘Mükemmeliyet Mührü’ almaya hak kazandı.

TÜBİTAK, Bireysel Genç Girişim “BİGG” programı ile genç ve yenilikçi girişimci adaylarının hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TÜBİTAK 1812 BİGG Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı 2024-2 Çağrısı sonuçları açıklandı. Samsun Teknopark ve Ankara Üniversitesi Teknokent’in ortaklaşa yürüttüğü 1812 BİGG Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı kapsamında BİGGSAMSUN’dan 3, ankaBİGG’den ise 5 olmak üzere toplamda 8 girişimci Mükemmeliyet Mührü almaya hak kazandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden 3 akademisyenin TÜBİTAK BİGG fonu tarafından desteklenmesi Samsun Teknopark ve OMÜ’nün girişimcilik ekosistemine yaptığı katkıyı bir kez daha tescilledi.

Destek alan OMÜ’lü akademisyen girişimciler şöyle:

Prof. Dr. Gökmen Zafer Pekmezci (Veteriner Fakültesi), Doç. Dr. Özgür Baytut (Fen Fakültesi), Öğr. Gör. Dr. Hakan Bülbül (Fen Fakültesi).

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzandan duruşma öncesi mahkeme heyetine mektup: Erzan iddiaları kabul etmedi, bir çok ismi tefecilikle suçladıÖnceki Haber

Erzandan duruşma öncesi mahkeme heyetine...

Bodrum müftülüğü gençleri spora teşvik ediyorSonraki Haber

Bodrum müftülüğü gençleri spora teşvik e...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar