160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ölen köpeğinin başında dakikalarca gözyaşı döktü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölen köpeğinin başında dakikalarca gözyaşı döktü
Abone ol
ADIYAMAN’DA BİSİKLETİN ÇARPTIĞI KÖPEĞİ ÖLEN GENÇ, KÖPEĞİN BAŞINDA DAKİKALARCA GÖZYAŞI DÖKTÜ. GENCİN SÖZLERİ YÜREKLERİ BURKTU.

Adıyaman’da bisikletin çarptığı köpeği ölen genç, köpeğin başında dakikalarca gözyaşı döktü. Gencin sözleri yürekleri burktu.


Olay, Adıyaman Yenipınar Mahallesi Harıkçı Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir gencin gezintiye çıkardığı köpeğe bisiklet çarptı. Köpek olay yerinde öldü. Terrier cinsi Mars isimli köpeği yoldan kaldırıma alan vatandaşlar, köpeğin yaşaması için masaj yaptı. Vatandaşlar bir taraftan köpeğe kalp masajı yaparken diğer taraftan Adıyaman Belediyesi ’patibulans’ ekiplerini arayarak nasıl bir müdahale yapılacağı yönünde bilgi aldı. Köpek sahibi genç, gözyaşları içerisinde “Mars bunu bana yapma” diyerek çaresiz bir şekilde köpeğine yapılan müdahaleyi izledi. Köpeğinin öldüğüne inanamayan genç, “Mars kalk oğlum”, “Abi ölmedi o” gibi sözler ile köpeğinin başında gözyaşı döktü. Gencin sözleri karşısında çevredekilerin yüreği burkuldu. Arkadaşları şahsı sakinleştirmeye çalışsa da çare etmedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
187 kiloluk Paşa kurban pazarının gözdesi oldu Önceki Haber

187 kiloluk Paşa kurban pazarının gözdes...

Başkan Büyüksimitçi: Sanayicinin önemini her geçen gün daha iyi anlıyoruz Sonraki Haber

Başkan Büyüksimitçi: Sanayicinin önemini...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar