160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nişantaşında süslenmiş keçiler yılbaşı maskotu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nişantaşında süslenmiş keçiler yılbaşı maskotu oldu
Abone ol
İSTANBUL’UN GÖZDE EĞLENCE MERKEZLERİNİN BAŞINDA GELEN NİŞANTAŞI’NA BİR VATANDAŞ 2 KEÇİSİNİ SÜSLEYEREK GETİRDİ. YILBAŞI MASKOTU OLAN KEÇİLER RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

İstanbul’un gözde eğlence merkezlerinin başında gelen Nişantaşı’na bir vatandaş 2 keçisini süsleyerek getirdi. Yılbaşı maskotu olan keçiler renkli görüntülere sahne oldu.


Yeni yıla saatler kala vatandaşlar İstanbul’un birçok eğlence noktasına akın etti. Bu noktaların başında gelen Nişantaşı’nda ise yılbaşı yoğunluğu devam ederken, bir vatandaş süslediği 2 keçisi ile renkli anlara sahne oldu.



"Ahırda kala kala moralleri bozuldu, dışarı çıkarıp stres atsınlar istedim"


Keçilerin sahibi İsmail Tekin, "Keçileri 2 senedir besliyorum. Yılbaşı olduğu için insanlar değişiklik görsünler, hatıra fotoğrafı çekinsinler diye getirdim. Şimdi eğleniyorlar, fotoğraf çekiniyorlar. Baya ilgi gösteriyorlar. Ahırda kala kala moralleri bozuldu, dışarı çıkarıp stres atsınlar istedim. İnsanlar fotoğraf ve video çekiniyorlar. Hem keçiler için hem insanlar için iyi oldu. İnsanlar şehrin içinde hayvan gördü. Herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enezde boş araziye vidanjörle atık su boşaltan şahsa idari işlem yapıldı Önceki Haber

Enezde boş araziye vidanjörle atık su bo...

Aydında dönercideki patlamayla ilgili 3 kişi tutuklandı Sonraki Haber

Aydında dönercideki patlamayla ilgili 3...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar