160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nisan yağmurları yerini kar yağışına bıraktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nisan yağmurları yerini kar yağışına bıraktı
Abone ol
Kara Yolları Ekipleri, Bölgede Kar Küreme Ve Tuzlama çalışması Yaparken, Yolda Kalan Araçlar Ise Karayollarına Ait Greyderler Ve Bölge Trafik Ekiplerinin Yardımı Ile Kurtarıldı.

Soğuk ve yağışlı havanın etkisinde olan Karabük’te sabaha karşı başlayan ve şiddetini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Nisan yağmurlarının yerini kar yağışına bıraktığı kentte özellikle bölge yollarında onlarca aracın yolda kalmasına neden oldu.

Sabaha karşı başlayan kar yağışı Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde etkili oldu. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi, Karabük-Ankara kara yolunun Kemikli rampaları mevkisi ile yüksek kesimlerinde de etkili olan kar yer yer 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle bazı araçlar kaza yaparken, makaslayan tırlar, yoldan çıkan yolcu minibüsler nedeniyle Karabük - Bartın Karayolunda onlarca araç yolda kaldı. Kaza ihbarı üzerine yola çıkan 2 ambulans ise Ahmet usta mevkiinde kardan dolayı ilerlemekte zorluk çekince zincir takarak yollarına devam etmek durumunda kaldı. Kara yolları ekipleri, bölgede kar küreme ve tuzlama çalışması yaparken, yolda kalan araçlar ise Karayollarına ait greyderler ve bölge trafik ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Uzun süre trafik akışına kapanan karayolu 2 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Doğanın da beyaz örtüyle kaplandığı Karabük’te kar yağışı aralıklarla sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çenet Destek Sözü Verdi, Aysima Kaşlarına KavuştuÖnceki Haber

Başkan Çenet Destek Sözü Verdi, Aysima K...

Aydında zirai don bekleniyorSonraki Haber

Aydında zirai don bekleniyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar