160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nilüferde iftar sofraları dayanışmayı artırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nilüferde iftar sofraları dayanışmayı artırıyor
Abone ol
Nilüfer Belediyesi, Ramazan Ayında Her Gün Aşevinde Yüzlerce Kişiye Iftar Yemeği Vererek Dayanışma Sofraları Kuruyor.

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayında her gün aşevinde yüzlerce kişiye iftar yemeği vererek dayanışma sofraları kuruyor.

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Hacı Remziye Bakgör Aşevi’nde, Ramazan ayı boyunca her gün yüzlerce kişi iftar sofrasında buluşuyor.

Nilüfer Belediyesi, aşevinde her gün 4 çeşit yemekten oluşan iftar menüsüyle 450 ila 500 kişiye iftar veriyor. Vatandaşlar da Ramazan ayının bereketini paylaşarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Nilüfer Belediyesi, iftar sofralarında üniversite öğrencilerini de unutmadı. Tophane Kulübü iş birliğiyle Görükle’deki Nilbel Kafe’de her gün 350 öğrenciye iftar yemeği sunuluyor. Öğrenciler, sıcak bir yemekle iftarlarını açarken, aynı zamanda ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu paylaşıyor.

Ramazan ayı boyunca sürecek bu dayanışma sofraları, Nilüfer’de paylaşma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirmeye devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kestelde Ramazan etkinlikleri dolu dolu hissediliyor Önceki Haber

Kestelde Ramazan etkinlikleri dolu dolu...

Kadınların gücünü direksiyon başında dünyaya gösteriyor Sonraki Haber

Kadınların gücünü direksiyon başında dün...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar