160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nilüferde bayram coşkusu sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nilüferde bayram coşkusu sürüyor
Abone ol
NİLÜFER BELEDİYESİ BURAK BERK KREŞİ ÖĞRENCİLERİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI HAZIRLADIKLARI GÖSTERİLERLE KUTLADI.

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladıkları gösterilerle kutladı.


Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sergiledikleri gösterilerle coşku içinde kutladı. Anne-babaların da çocuklar kadar heyecanlı olduğu etkinlikte gösteriler beğeni topladı. 6 sınıftan 92 çocuk şarkılar ve şiirler eşliğinde bayram coşkusunu yaşarken, performanslarıyla alkış aldı.


Nilüfer Belediyesi’nin “2023 İkinci Yüzyıl İçin Tasarım Yılı’ temasından yola çıkarak hayallerindeki yaşam alanlarını yansıtan maketler yapan çocuklar, sergiledikleri bu çalışmalarla da beğeni topladı.


Miniklerin bayram coşkusuna Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de ortak oldu. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Turgay Erdem “Sevgili çocuklar, çok sevdiğimiz ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siz değerli çocuklara armağan ettiği bu bayram kutlu olsun. Atamızın emanetini hep birlikte koruyacağız. Sizlere güveniyoruz, sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda yüzme şampiyonası Önceki Haber

Elazığda yüzme şampiyonası

Bandırmasporda, 7 futbolcu kadro dışı Sonraki Haber

Bandırmasporda, 7 futbolcu kadro dışı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar