160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Niğde Sağırlar Spor Kulübü, Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübünü mağlup etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğde Sağırlar Spor Kulübü, Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübünü mağlup etti
Abone ol
Niğde Sağırlar Spor Kulübü Rakibi Kayseri Işitme Engelliler Spor Kulübü’nü 4-1 Mağlup Etti

İşitme Engelliler 1. Ligi C Grubu’nda mücadele eden Niğde Sağırlar Spor Kulübü ligin ikinci haftasında, sahasında ağırladığı Kayseri İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 4-1 mağlup etti.

İşitme engelli sporcular, Niğde Bucak Çayır Stadı’nda oynanan mücadelede puan almak için büyük bir mücadele sergiledi. Pazar günü oynanan karşılaşmanın arından açıklama yapan Niğde Sağırlar Spor Kulübü Derneği başkanı Mücayip Yıldırım kulübe destek verenlere teşekkür etti. Yıldırım; "Niğde Sağırlar Spor Kulübü olarak Kayseri Sağırlar Spor Kulübünü 4-1 mağlup ederek maçı kazandık. Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, Niğde İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Niğde il Gençlik Spor Müdürü İlker Ötgünlü başta olmak üzere kulübümüze destek veren herkese, üyelerimize ve bizleri izlemeye gelen vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Grubunda Afyon, Kayseri ve Ankara gibi güçlü rakiplerle yarışan Niğde temsilcisi ligin üçüncü haftasında Ankara’da, Ankara İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğdede 9 okulda Bilim Söyleşileri gerçekleştirilecekÖnceki Haber

Niğdede 9 okulda Bilim Söyleşileri gerçe...

Eşinin Ne haliniz varsa görün diyerek terk ettiği kadın 33 yıldır engelli kızına tek başına bakıyorSonraki Haber

Eşinin Ne haliniz varsa görün diyerek te...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar