Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
23 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor projesiyle voleybol kursu başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor projesiyle voleybol kursu başladı
Abone ol
Niğde Il Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik şube Müdürlüğü Tarafından “niğde Gençlerine Sahip çıkıyor” Projesi çerçevesinde çiftlik Ilçesinde Voleybol Kursu Açıldı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından onaylanan ’Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor’ projesi çerçevesinde Çiftlik ilçesinde voleybol kursu açıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle açılan kursta, 11-14 yaş grubundaki 14 çocuk ve gencin spora yönlendirilmesi, disiplinli, sorumluluk bilincine sahip ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri hedefleniyor. Kurs süresince kursiyerlerin ihtiyaç duyacağı tüm spor malzemeleri Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandı. Her öğrenciye forma takımı, dizlik, spor ayakkabısı ve sırt çantası hediye edildi.

Yapılan açıklamada; projenin gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda sporu sevdirmeyi ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerinin amaçlandığı belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırımdan 29 Ekim mesajı Önceki Haber

ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırımdan 29 Ek...

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlıdan 29 Ekim mesajı Sonraki Haber

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağ...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar