160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nazillide Yeniden doğduk diyen depremzede çocuklara pasta sürprizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazillide Yeniden doğduk diyen depremzede çocuklara pasta sürprizi
Abone ol
NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN, DEPREM BÖLGESİNDEN NAZİLLİ'YE GELEN ÇOCUKLARI HANGAR KAFE VE RESTORAN'DA AĞIRLAYARAK, PASTA İKRAM ETTİ.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, deprem bölgesinden Nazilli’ye gelen çocukları Hangar Kafe ve Restoran’da ağırlayarak, pasta ikram etti.



Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve ülke genelinde maddi ve manevi yıkıma neden olan depremin ardından ikinci aşamaya geçtiklerini kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, depremzede çocukları Hangar Kafe ve Restoran’da ağırladı. Sohbet esnasında ’biz yeniden doğduk’ diyen çocuklara ise personeller pasta sürprizi yaptı. Çocuklarla birlikte mumları üfleyen Başkan Özcan; "Her biriniz bizler için çok kıymetlisiniz. Sizlerin en iyi şekilde Nazillimizde ağırlanmanız için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Sizleri her zaman dinleyen, yanınızda olan ve derdinizi paylaşabileceğiniz bir abiniz olduğunu unutmayın. Sizleri çok seviyoruz" dedi.



Pasta sürprizi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklar, Başkan Özcan ve personellerine teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatayda yağmacı ve hırsızlara polisten darbe: 10 gözaltıÖnceki Haber

Hatayda yağmacı ve hırsızlara polisten d...

SSB: “Deprem bölgesinde 56 Türk İHAları aralıksız görev yapıyor”Sonraki Haber

SSB: “Deprem bölgesinde 56 Türk İHAları...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar