
Nazilli Belediyesi, park ve yeşil alanlarda vatandaşların rahatça vakit geçirebilmesi için yeni bank yapım çalışmalarına başladı. Başkan Tetik, yenileme faaliyetlerinin hızla devam ettiğini belirtti.
AydınNazilli Belediyesi, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların modernize edilmesi için önemli bir adım atarak yeni bank yapım çalışmalarına başladı.
Belediye, vatandaşların daha rahat vakit geçirebileceği alanlar yaratmayı hedefliyor.
Yeni Banklar, Parkların Konforunu Artıracak
Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinin yanı sıra tüm mahallelerdeki parkları yenileyerek, oyun gruplarını modernize etmek ve oturma alanlarının sayısını artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Bahar aylarına hazırlık kapsamında başlatılan yenileme çalışmaları doğrultusunda, yeni banklar şehrin farklı parklarına yerleştirilecek.
Başkan Tetik: "Vatandaşlarımıza Konforlu Alanlar Sunuyoruz"
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yapılan bankların kısa sürede tamamlanıp halkın kullanımına sunulacağını belirterek, "Halkımızın daha konforlu alanlarda vakit geçirmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Çevre düzenlemeleri ve yeşil alan bakımını hızla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Tetik, parkların daha huzurlu ve modern bir hale getirilmesi için tüm hazırlıkların titizlikle yapıldığını vurguladı.

Yorum Yazın