28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

MYP Kırşehirde seçim başlangıcını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MYP Kırşehirde seçim başlangıcını yaptı
Abone ol
MYP KIRŞEHİR'DE SEÇİM BAŞLANGICINI YAPTI

Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanlığı seçim tarihinin açıklanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Kırşehir’de seçim başlangıcını yaptıklarını duyurdu.


Kırşehir İl Başkanı Nazım Geçkin, siyaseti milleti buhranlı dönemden kurtarmak adına yaptıklarını söyleyerek, "Yaklaşan seçim gününü tüm herkes gibi bizlerde bekliyoruz. Ülkede siyaset ’milleti kurtarmak için kendini ateşe atanların değil, kendini kurtarmak için milleti ateşe atanların’ partilerinin yanında olmuştur. İnsanları kandırmadan doğru siyaset yapmak hakikaten ülkede zor iş. Ama doğru siyaset dediğimiz olay ise bizim baş tacımız olacaktır" dedi.


Son 1 yılda Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendiğini ifade eden Geçkin, "Yaklaşık tam anlamıyla son 1 yıldır Cumhurbaşkanlığı seçimine kitlenen ülkemiz yaşadığımız ve yaşamakta olduğumuz ekonomik buhranlar insanlarımızı zora sokmuştur. Buna istinaden ise yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri zor şartları görmekteyiz. Gördüğümüz ve yaşadığımız siyaset anlayışı bazen millet için temiz siyaset ön görüsünün farklı boyutunda kalmıştır. Bir tarafta Cumhur ittifakı, diğer tarafta devlet yönetim şeklinin en üst kademelerinde başbakanlık, bakanlık, vekillik, meclis başkanlığı ve bürokratlık yapmış insanlar topluluğu olan Millet ittifakı. Yani aslında değişen bir siyaset yok. Sadece milletin sırtından yol yürünmek isteniyor. Milli Yol Partisi Muhsin başkanın arkadaşları olarak yola çıkmış 7 ay gibi bir sürede seçime girme hakkı almış tabanı belli ve güçlü olarak çıkmış siyasi parti olarak oy pusulasında yer almıştır. Yakın bir tarihte Ankara’da görevli ve Kırşehir il sorumlumuz olan Genel Başkan Yardımcımız Şevket Göçmen ile yapacağımız geniş katılımlı bir toplantı ve istişareden sonra hem genel merkez düzeyinde Cumhurbaşkanı adayımız milletin muktedir iktidarını gerçekleştirecek kadrolardan olan Kırşehir Milletvekilliği adaylarını çok yakında açıklayacağımızı bildiririz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Farklı terör örgütlerine yönelik çeşitli illerde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 20 kişi yakalandıÖnceki Haber

Farklı terör örgütlerine yönelik çeşitli...

İnşaat Yüksek Mühendisi Çakırcıoğlu, “Binanın hasarlı olup olmadığını anlamak için her şartta karot alınması gereklidir”Sonraki Haber

İnşaat Yüksek Mühendisi Çakırcıoğlu, “Bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar