160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Müstakil ev kaçak deterjan üretim merkezine çevrilmiş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müstakil ev kaçak deterjan üretim merkezine çevrilmiş
Abone ol
Mersin Erdemli'de Bir Eve Baskın Yapan Zabıta Ekipleri, Yaklaşık 2,5 Ton Sıvı Sabun Ile Deterjan Ele Geçirdi

Mersin Erdemli’de bir eve baskın yapan zabıta ekipleri, yaklaşık 2,5 ton sıvı sabun ile deterjan ele geçirdi, bir şüpheli ise gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Alata Mahallesi 3001 Sokakta bulunan bir müstakil evde kaçak üretim yapıldığı bilgisini alan Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri baskın yaptı. Ekiplerin baskınıyla girilen evde çok miktarda 5 litrelik pet şişelere hazırlanmış sahte sıvı sabun, variller de de deterjan ele geçirildi. Ekipler üretim yapan şahsın yabancı uyruklu A.Y. olduğunu belirledi. Yakalanan A.Y’nin aracında da çok miktarda sıvı sabun bulunurken, polis tarafından gözaltına alındı.

Zabıta ekiplerinin evde incelemesinin ardından kaçak olarak üretilen sabun ve deterjanların yaklaşık 2,5 ton olduğu belirlendi. Ev mühürlenirken, ürünlere de el konuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dilan Polat ve Engin Polatın şirketlerine ait araçlar çekicilerle götürüldüÖnceki Haber

Dilan Polat ve Engin Polatın şirketlerin...

Iğdırda yerli ve milli “Arpa” çeşitlerin deneme ekimleri yapıldıSonraki Haber

Iğdırda yerli ve milli “Arpa” çeşitlerin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar