160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Murathan Meserretçioğlu: “Galatasaraya mal edemezsiniz, başaramayacaksınız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murathan Meserretçioğlu: “Galatasaraya mal edemezsiniz, başaramayacaksınız”
Abone ol
GALATASARAY’LI İŞ ADAMI MURATHAN MESERRETÇİOĞLU, DÜN OYNANAN SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇI SONRASI YAŞANAN OFSAYT TARTIŞMALARINA DEĞİNEREK, “BU KONUYU TÜRKİYE’NİN EN İYİ KADROSUNA SAHİP, OYNADIĞI FUTBOL İLE ALKIŞLANAN, CAMİA OLARAK KENETLENMİŞ, ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYEN TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE YANİ GALATASARAY’A MAL EDEMEZSİNİZ” DEDİ

Galatasaraylı iş adamı Murathan Meserretçioğlu, dün oynanan Sivasspor-Galatasaray maçı sonrası yaşanan ofsayt tartışmalarına değinerek, “Bu konuyu Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip, oynadığı futbol ile alkışlanan, camia olarak kenetlenmiş, şampiyonluğa yürüyen Türkiye’nin en büyük kulübüne yani Galatasaray’a mal edemezsiniz” dedi


Süper Lig’de dün akşam oynanan ve Galatasaray’ın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı sonrası, hakem Erkan Özdamar’ın ofsayt gerekçesiyle Sivas temsilcisinin iptal ettiği golü ile ilgili spor kamuoyunda tartışmalar sürerken, Galatasaraylı iş adamı Murathan Meserretçioğlu da yaptığı açıklama ile tartışmalara değindi.


Maçtaki bir pozisyonda hakemin doğru veya yanlış mı karar verdiği yönündeki tartışmalardan kimsenin işin içinden çıkamadığını belirten Meserretçioğlu, “Ancak hakemin yaptığı veya yapmadığı bu hata için Galatasaray’ın şampiyon olacağını hisseden ve ayak oyunlarıyla önünü kesme arzusunda olan tüm diğerlerinin Galatasaray’ı sebep ve hedef haline getirmeleri kabul edilemez. Bu konuyu Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip, oynadığı futbol ile alkışlanan, camia olarak kenetlenmiş, şampiyonluğa yürüyen Türkiye’nin en büyük kulübüne yani Galatasaray’a mal edemezsiniz. Kısa ve net. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız, bu sene şampiyonuz” ifadelerini kullandı.



“Liderliğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.”


Sivasspor’un saha zeminin kötü olduğuna da değinen Meserretçioğlu, “Değerli Sivasspor Başkanı Mecnun Okyatmaz da konuyu beyan etti. Bu sahaya rağmen ve eksiklerimize rağmen maçın genelinde oynadığımız futbol bizleri memnun etti. Sevgili hocamız Okan Buruk günden güne takım oyununu ve bireysel performansları yukarı taşıyor. Liderliğimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepli bağlama ustasının yaptığı ”tar” öğrencilere eğitimlerinde kolaylık sağlıyor Önceki Haber

Gaziantepli bağlama ustasının yaptığı ”t...

Minik öğrenciler Konya İtfaiyesinde yangın bilinci kazanıyor Sonraki Haber

Minik öğrenciler Konya İtfaiyesinde yang...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar