160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğlada ‘Sıfır Atık çalıştayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada ‘Sıfır Atık çalıştayı
Abone ol
Sıfır Atık Hareketi’nin Kurucusu Ve Sıfır Atık Vakfı Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın Himayeleriyle Yürütülen çalışmalar Kapsamında, Muğla’da ‘yerelden Ulusala Israf Ve Atık’ çalıştayı Düzenleniyor.

Sıfır Atık Hareketi’nin kurucusu ve Sıfır Atık Vakfı Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayeleriyle yürütülen çalışmalar kapsamında, Muğla’da ‘Yerelden Ulusala İsraf ve Atık’ çalıştayı düzenleniyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirilecek çalıştay, Sıfır Atık Vakfı ve Muğla Valiliği iş birliğiyle gerçekleştirilecek. ‘Yerelden Ulusala İsraf ve Atık’ temalı Türkiye Sıfır Atık Çalıştayı, Muğla düzeyinde çevre ve insan sağlığının korunması, kaynakların verimli kullanılması, israfın önlenmesi ve çevre bilincinin artırılması hedefleri doğrultusunda, yerel aktörlerin katkılarını değerlendirmek ve ulusal stratejilere ışık tutmak amacıyla düzenleniyor. Çalıştayın 16 Aralık 2025 tarihinde gerçekleşecek Muğla Sıfır Atık Arama Konferansı öncesindeki en önemli hazırlık toplantılarından birini oluşturması bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okullarda sağlıklı yaşam seferberliği Önceki Haber

Okullarda sağlıklı yaşam seferberliği

İspanyol basınından İspanya - Türkiye maçı manşetleri Sonraki Haber

İspanyol basınından İspanya - Türkiye ma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar