160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğlada organ bağışı için stant kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada organ bağışı için stant kuruldu
Abone ol
MENTEŞE DEVLET HASTANESİNDE “3-9 KASIM ORGAN VE DOKU BAĞIŞI HAFTASI” FARKINDALIĞINDA, VATANDAŞLARA ORGAN BAĞIŞINA TEŞVİK EDİLMESİ AMACIYLA STAND KURULDU.

Menteşe Devlet Hastanesi’nde “3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası” çerçvesinde, vatandaşlara organ bağışına teşvik edilmesi amacıyla stant kuruldu.



Menteşe Devlet Hastanesi’nde muayeneye gelen vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıtılıp, organ bağışının önemi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılarak vatandaşların ve hastane çalışanlarının organ bağışı için başvuruları alındı.


Organ Bağışında bulunan Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şadi Ballı; “Çok sayıda insan organ nakli için sırada bekliyor. Bir gün bu sırada bizler de olabiliriz. Organ ve doku nakli bekleyen hastaların sayısının her geçen gün arttığı ve organ bağışı sayısının yetersiz kalması sonucu her yıl binlerce kişinin hayatını kaybettiği ülkemizde, organ bağışı bekleyen hastalara umut olunması adına vatandaşlarımızı organ bağışına davet ediyorum” dedi.



Etkinliğe Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şadi Ballı ve hastane yönetimi katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite öğrencileri mezun olmadan çalışma hayatını tanıdı, iş başvurusu yaptı Önceki Haber

Üniversite öğrencileri mezun olmadan çal...

Narkotik polisinden kadınlara uyuşturucu semineri Sonraki Haber

Narkotik polisinden kadınlara uyuşturucu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar