160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğlada mantar toplarken kaybolan yaşlı kadın her yerde aranıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada mantar toplarken kaybolan yaşlı kadın her yerde aranıyor
Abone ol
Muğla’da 77 Yaşındaki Fatma Avcı Yakınları Ile Birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar Mantarı Toplamaya Giden, Dağlık Alanda 30 Saattir Aranıyor.

Muğla’da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, 12 Aralık Salı günü Menteşe ilçesindeki Yılanlı Dağı’na Fatma Avcı (77) ve yakınları çıntar mantarı toplamaya gitti. Saat 11.00 sıralarında mantar topladığı sırada yakınlarının yanından ayrılan yaşlı kadın uzun süre geri dönmedi. Avcı’nın sağlık durumundan şüphelenen yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye; jandarma ve komando ekipleri, jandarmaya bağlı iz sürme köpeği, AFAD ekipleri, MAG AME ile NAK arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiple Avcı’yı bulmak için çalışma başlattı. Arama çalışmalarının üzerinden 30 saat geçmesine rağmen Avcı’nın izine rastlayamayan ekiplerin yaşlı kadını arama çalışmaları sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4. Esenler Film Festivali başlıyor Önceki Haber

4. Esenler Film Festivali başlıyor

İzmitin meşhur köftecisini pompalı tüfekle vuran şüpheli tutuklandı Sonraki Haber

İzmitin meşhur köftecisini pompalı tüfek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar