160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada korkutan yangın: 13 iş yeri zarar gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada korkutan yangın: 13 iş yeri zarar gördü
Abone ol
Muğla'nın Ula Ilçesinde Meydana Gelen Yangında 13 Iş Yeri Zarar Görürken, Yangını Söndürme çalışmaları Havadan Ve Karadan Devam Ediyor.

Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yeri zarar görürken, yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Yangın, Ula’nın Köprübaşı Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ula Belediyesi’ne ait fırında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda çevredeki ahşap iş yerlerini sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 13 iş yeri alevlere teslim olurken, yangına Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 2 helikopter ile havadan, karadan ise itfaiye, arazöz ve TOMA ile müdahale ediliyor. Büyük çapta maddi zararın meydana geldiği yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Çiçekten KANKAya ziyaretÖnceki Haber

Vali Çiçekten KANKAya ziyaret

Hakkari zabıtasından genel denetimSonraki Haber

Hakkari zabıtasından genel denetim

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar