160x600
15 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada kaçak maymun alarmı jandarma ve mahalleli seferber oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada kaçak maymun alarmı jandarma ve mahalleli seferber oldu
Abone ol
Muğla'da Kaçak Maymun Alarmı Jandarma Ve Mahalleli Seferber Oldu

Muğla’nın Ula ilçesinde, sahipli olduğu tahmin edilen bir maymunun sokakta dolaşması, mahalleliyi ve ekipleri alarma geçirdi. Aç olduğu görülen hayvan, jandarma ekiplerinin çabasıyla yakalanarak Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi.

Olay, Ula’ya bağlı Kızılağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta başıboş dolaşan maymunu gören mahalle sakinleri, durumu mahalle Muhtarı Güler Keleş’e bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden muhtar Keleş, aç olduğu gözlenen maymunu muzla besleyerek sakinleştirdi ve Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verdi.

Bölgeye gelen jandarma, çevredekilerin de yardımıyla kısa bir kovalamacanın ardından maymunu yakaladı. Tasmalı olduğu ve kafesten kaçtığı düşünülen maymun, daha sonra Muğla Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Olayla ilgili yetkililer tarafından inceleme başlatılırken, olay mahallede kısa süreli paniğe neden oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda canlı doğan bebek sayısı 2024 yılında 2 bin 368 olduÖnceki Haber

Erzincanda canlı doğan bebek sayısı 2024...

Bot ile jet ski çarpıştı, 20 yaşındaki genç yaralandıSonraki Haber

Bot ile jet ski çarpıştı, 20 yaşındaki g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar