160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada Çarşamba günü fırtına bekleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada Çarşamba günü fırtına bekleniyor
Abone ol
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezinden Yapılan Uyarıda, Muğla çevresi Kısa Süreli Yaşanacak Fırtına Nedeniyle Vatandaşların Tedbirli Olmaları Istendi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla çevresi kısa süreli yaşanacak fırtına nedeniyle vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Yapılan uyarıda, "Yapılan son değerlendirmelere göre; 19.03.2025 (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde, kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat, yükseklerinde 80-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökçeada Ultra Trail bu sene ikinci kez koşulacakÖnceki Haber

Gökçeada Ultra Trail bu sene ikinci kez...

Otomobille çarpışan motosikletli yaralandıSonraki Haber

Otomobille çarpışan motosikletli yaralan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar