20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğla Büyükşehirden Ramazanda gıda kolisi desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğla Büyükşehirden Ramazanda gıda kolisi desteği
Abone ol
Muğla Büyükşehir’den Ramazan’da Gıda Kolisi Desteği

Ramazan ayında da sosyal destek projelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda kolisi dağıtımını başlattı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen destek programı kapsamında, sosyal yardım alan ailelere temel gıda ürünlerinden oluşan koliler ulaştırılarak Ramazan ayında destek olunuyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle yürütülen dağıtımlarda il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayında temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Sosyal hizmet ekipleri, başvurular doğrultusunda belirlenen hanelere sosyal yardımların ulaştırılmasını sağlıyor.

Büyükşehir’den bir ilk Çölyak hastalarına özel koli

Muğla Büyükşehir Belediyesi bu yıl yaptığı çalışmalar kapsamında bir ilke imza atarak çölyak tanısı bulunan ve sağlık raporu ile belgelendirilmiş vatandaşları da destek programına dâhil etti. Özel beslenme ihtiyacı bulunan çölyak hastaları için hazırlanan kolilerde glütensiz gıda ürünlerine yer verildi.

Muğla iftar programları ile aynı sofrada buluşacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan’da sosyal destek projeleri ile vatandaşların yanında olurken il genelinde de iftar programları düzenleyerek vatandaşları aynı sofrada buluşturacak. Büyükşehir Belediyesi’nin ilk planlamalara göre iftar programları sırasıyla şöyle: 23 Şubat’ta Marmaris, 24 Şubat Köyceğiz, 25 Şubat Milas, 27 Şubat Bodrum, 2 Mart Dalaman, 4 Mart Ula, 6 Mart Kavaklıdere, 9 Mart Seydikemer, 11 Mart Yatağan, 12 Mart Fethiye, 16 Mart Ortaca ilçesinde iftar programları düzenleyecek.

Başkan Aras; "Muğla’mızda paylaşarak sevgiyi büyütüyoruz"

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan ayında da vatandaşların yanında olmak için çalıştıklarını söyledi ve gıda kolisi desteği ile Büyükşehir ekiplerinin ihtiyaç sahibi vatandaşların kapısını çalacaklarını belirtti.

Başkan Aras; "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal şartlar nedeniyle vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmek ve onlara destek olmak için çalışıyoruz. Paylaşmanın, dayanışmanın ayı Ramazan’da da hemşerilerimizin sofralarına katık, yüzlerinde gülümseme olmak için gıda kolisi desteğimizi başlattık. Bu yıl özel beslenme ihtiyacı olan çölyak hastalarımız için de ayrı koliler hazırladık. Muğla’mızda paylaşarak sevgiyi büyütüyor, hemşerilerimizin mutluluğunda bir nebze katkımız olsun istiyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HAGİAD Başkanı Erkan: Rekabet gücünü artırmak isteyen işletmelerin Ar-Ge ve tasarım yatırımlarına ağırlık vermesi gerekir Önceki Haber

HAGİAD Başkanı Erkan: Rekabet gücünü art...

Tarihi Ulu Camide Ramazan ayının ilk Cuma namazı eda edildi Sonraki Haber

Tarihi Ulu Camide Ramazan ayının ilk Cum...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar