160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı
Abone ol
Bursa-yalova Karayolu Orhangazi Geçişinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Motosiklet, Ana Yolda Karşıdan Karşıya Geçmeye çalışan Bir Vatandaşa çarptı. Kazada Motosiklette Yolcu Olarak Bulunan Genç Bir Kız Ile Motosikletin çarptığı şahıs Yaralandı.

Bursa-Yalova karayolunda motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Bursa-Yalova karayolu, Orhangazi geçişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Süleyman Taha S. (22) idaresindeki 16 AZK 661 plakalı motosiklet, Yalova’dan Bursa istikametine doğru seyir halindeyken, ana yolda orta refüjde açılan çitlerden karşıdan karşıya geçmek isteyen Harun G.’ye (56) çarptı.

Motosiklet savruldu

Kaza sonrasında motosiklet savrulurken, motosiklette yolcu konumunda bulunan İlayda G. (19) motosikletten savrularak yaralandı. Sürücü ve motosiklet yolcusunun kasklı olduğu kazada ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İlayda G. ile hafif yaralı olan yaya Harun G. olay yerine sevk edilen ambulans ile Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, günlük yoğun bir trafik akışının meydana geldiği Yalova-Bursa karayolu Orhangazi geçişinde refüjdeki çitlerin sökülerek yayaların kullanması tepkilere neden oluyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldakta 58 şüpheli yakalandı, 12 uyuşturucu operasyonu düzenlendi Önceki Haber

Zonguldakta 58 şüpheli yakalandı, 12 uyu...

Macera parkındaki salıncak platforma çarptı, genç kızın ayağı kırıldı Sonraki Haber

Macera parkındaki salıncak platforma çar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar