160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minikler Çiçeklerin Büyüleyici Dünyasını Keşfetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minikler Çiçeklerin Büyüleyici Dünyasını Keşfetti
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği doğa etkinlikleriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği doğa etkinlikleriyle çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Son olarak, İsmail Kurtul İlkokulu öğrencileri için düzenlenen özel bir etkinlikte minikler, belediyenin serasında çiçeklerin büyüleyici dünyasına yolculuk yaptı.

Çocuklar, hem doğayla bağ kurmayı öğrendi hem de çiçek dikmenin keyfini yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi serasında gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere çiçek dikimi konusunda temel bilgiler verildi.

Belediyenin uzman personeli tarafından çiçeklerin toprakla buluşma süreci ve bitki bakımının önemi anlatıldı.

Çocuklar, toprağın bitki gelişimindeki rolünü öğrenirken uygulamalı olarak kendi elleriyle çiçek dikimi yapma fırsatı buldu.

Minik misafirler, seranın huzur dolu atmosferinde eğlenceli ve öğretici vakit geçirirken, sulama tekniklerinden çiçek türlerine kadar pek çok konuda bilgi sahibi oldu.

Etkinlik, çocukların doğa sevgisini pekiştirirken, onların sorumluluk bilinci kazanmalarına da katkı sağladı.

Etkinliğe katılan İsmail Kurtul İlkokulu öğretmenleri ve öğrenciler, organizasyondan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Öğretmenlerden Hatice Nur Okuducu, çocukların doğayla iç içe bir gün geçirmesinin onları çok mutlu ettiğini belirterek, “Bugün öğrencilerimizle birlikte serayı ziyaret ettik. Burada çiçeklerin büyüme sürecini öğrendiler ve toprakla haşır neşir oldular.

Çocuklarımızın mutluluğunu gözlerinden okuyabiliyoruz. Ev sahipliği için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenciler de etkinlikten duydukları mutluluğu dile getirdi. Ahmet Fuat Sandal isimli öğrenci, “Bugün burada çiçek diktik.

Çok eğlendim” derken, Zeynep Dilek Karpuzoğlu ise diktiği çiçeği annesine hediye edeceğini söyleyerek heyecanını paylaştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, doğa sevgisini çocuklara küçük yaşlardan itibaren aşılamanın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Belediyenin serasında düzenlenen bu anlamlı organizasyon, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunarak onların unutulmaz anılar biriktirmesini sağladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlada “Gençlik hizmetlerinde yerinde rehberlik” programı gerçekleştirildiÖnceki Haber

Muğlada “Gençlik hizmetlerinde yerinde r...

Manisalı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandıSonraki Haber

Manisalı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna u...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar