160x600
15 Mayıs, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik yüreklerden büyük farkındalık: Yaya geçidinde duranlara tatlı teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik yüreklerden büyük farkındalık: Yaya geçidinde duranlara tatlı teşekkür
Abone ol
Sakarya’nın Arifiye Ilçesinde Trafik Haftası, çocukların Anlamlı Dokunuşuyla Farkındalık şölenine Dönüştü. Ilkokul öğrencileri, Yaya Geçidinde Sürücülere Kurabiye Ikram Ederek Trafik Bilincini Tatlı Bir Dille Hatırlattı.
Wordpress Hosting

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde ilkokul öğrencileri, yaya geçidinde sürücülere kurabiye ikram ederek trafik bilincini tatlı bir dille hatırlattı.

Arifiye ilçesinde Trafik Haftası, çocukların anlamlı dokunuşuyla farkındalık şölenine dönüştü. Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Trafik Haftası dolayısıyla örnek bir davranış sergiledi. Okul önündeki yaya geçidinde öğrencilere yol veren 60 araç sürücüsüne minik öğrenciler tarafından kurabiye ikramı yapıldı. Etkinlikte, çocuklara küçük yaşta trafik bilinci aşılanırken, toplumsal farkındalığın da güçlenmesine katkı sağlandı. Öğrenciler, "Bize yol verdiğiniz için teşekkür ederiz, Trafik Haftanız kutlu olsun" sloganıyla, trafikte yayaya saygının önemini bir kez daha vurguladı. Etkinlikte ayrıca sürücülere yaya önceliği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydınlı sporcudan Türkiye derecesiÖnceki Haber

Aydınlı sporcudan Türkiye derecesi

Rusyada 9 Mayıs Zafer Gününde görkemli törenSonraki Haber

Rusyada 9 Mayıs Zafer Gününde görkemli t...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar