160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik öğrenciler, avuçlarına sığmayan ördekleri doğaya saldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik öğrenciler, avuçlarına sığmayan ördekleri doğaya saldı
Abone ol
Bursa'da 1. Sınıf öğrencileri, Dünya Yaban Hayatı Gününde ördekleri Doğal Yaşamlarına Bırakarak Farklı Bir Etkinliğe Imza Attı.

Bursa’da 1. sınıf öğrencileri, avuçlarına sığmayan ördekleri Dünya Yaban Hayatı Günü’nde doğaya salarak farklı bir etkinliğe imza attı.

Türkiye’deki yaban hayatının anlatılması ve korunması maksadıyla 3 Mart Dünya Yaban Hayatı Günü Bursa’da da farklı çalışmalar gerçekleşti. Öncelikle, alışveriş merkezinde doğada ölü bulunan ve tedavi yapılıp yaşama tutunamayan yaban hayvanları görselleri sergilendi. Yaban Hayatı Tanıtım Merkezini ziyaret eden Şehit Bilal Kanat İlkokulu 1. sınıf öğrencileri yaban hayatı varlıklarının Türkiye’de ve dünyada önemine dair gerekli bilgilendirmeler sağlanarak öğrencilere tişörtler dağıtıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin doğada yaralı halde bulunup Celal Acar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine getirilerek bakımı sağlanan yeşilbaş ördek ve güvercin türleri, 1. sınıf öğrencileri tarafından doğaya salındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremitte öğrencilere gıda güvenliği ve organik tarım eğitimiÖnceki Haber

Edremitte öğrencilere gıda güvenliği ve...

Medical Point, Türkiyenin ilk özel ‘Hasta Dostu Hastanesi seçildiSonraki Haber

Medical Point, Türkiyenin ilk özel ‘Hast...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar