160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik judocular kürsüyü boş bırakmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik judocular kürsüyü boş bırakmadı
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN MİNİK JUDOCULARI SPOR TOTO MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin minik judocuları Spor Toto Minikler Türkiye Şampiyonası’nda önemli dereceler elde etti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sporun farklı branşlarında elde ettiği başarılarla gururlandırıyor. Son olarak Türkiye Judo Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan ve 22-24 Temmuz tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Spor Toto Minikler Türkiye Şampiyonası’na Büyükşehirli judocular damga vurdu.


Kadınlarda 435 ve erkeklerde 504 erkek olmak üzere toplam 939 minik sporcunun yarıştığı şampiyonada, 36 kiloda Yağmur İpek Akçay şampiyon oldu. 32 kiloda Ravzanur Doğrul ve 44 kiloda Nehir Civelek 2. olarak bronz madalya kazandı. 38 kiloda Erdem Osman Nizam 3’ncü, 46 kiloda Kebir Tekin Aldemir ve 50 kiloda Yusuf İhsan Doğru 5’nci oldu. Ödüllerini kürsüde alan sporcular Büyükşehir Belediyesi bayrağıyla poz verdi.


Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalında başarılı sporcular yetiştirmek için gayretle çalışıyoruz. Afyon’da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılan ve başarılı olan tüm judocularımızı kutluyoruz. İnanıyoruz ki takımımız sporda başarılı sonuçlar elde etmeye devam edecek” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kavuştan yaz Kuran kursu öğrencilerini serinleten sürprizÖnceki Haber

Başkan Kavuştan yaz Kuran kursu öğrencil...

Genç gezginler unutulmaz bir deneyim yaşadıSonraki Haber

Genç gezginler unutulmaz bir deneyim yaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar