160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli sporcu Çelik, 45 yıllık Türkiye rekorunu kırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli sporcu Çelik, 45 yıllık Türkiye rekorunu kırdı
Abone ol
Aydın'da Eğitim Gören Milli Atlet Mehmet çelik, Yeni Bir Türkiye Rekoru Kırdı. Fransa'nın Forbach Kentinde Düzenlenen 'world Athletic Bronz' Kategorisinde 800 Metrede Yarışan Sporcu, 1:47.21'lik Derecesi Ile 45 Yıldır Kırılamayan Türkiye Rekorunu Kırarak 800 Metrede 1978'den Bu Yana Kırılamayan Sermet Timürlenk'e Ait Olan U23 Türkiye Rekorunun Sahibi Oldu.

Aydın’da eğitim gören Milli Atlet Mehmet Çelik, yeni bir Türkiye rekoru kırdı. Fransa’nın Forbach kentinde düzenlenen ’World Athletic Bronz’ kategorisinde 800 metrede yarışan sporcu, 1:47.21’lik derecesi ile 45 yıldır kırılamayan Türkiye rekorunu kırarak 800 metrede 1978’den bu yana kırılamayan Sermet Timürlenk’e ait olan U23 Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Aydın’da üniversite okuyan milli sporcu Mehmet Çelik, yeni yılın başında South Plains Collage adına Teksas’ta düzenlenen ’TTU Corky Classic NJCAA’ yarışında piste çıkmış ve 1:48.23dk’lık derece ile kendisine ait olan U23 ve Büyükler Salon Türkiye rekorunu kırmıştı. Böylelikle salondan sonra pistte de 800 metre rekorunun sahibi oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde hasar alan cami için onarım talebiÖnceki Haber

Depremde hasar alan cami için onarım tal...

Evinin önünden traktörünü çaldılarSonraki Haber

Evinin önünden traktörünü çaldılar

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar