160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Milletekili Hatipoğlu, Sumud Filosuna yapılan saldırıyı kınadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletekili Hatipoğlu, Sumud Filosuna yapılan saldırıyı kınadı
Abone ol
Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, "sumud Filosu'na Yapılan Saldırı, Netanyahu Hükümetinin Zulmünün Ve Hukuksuzluğunun En Açık Göstergesidir" Dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, "Sumud Filosu’na yapılan saldırı, Netanyahu hükümetinin zulmünün ve hukuksuzluğunun en açık göstergesidir" dedi.

Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için yola çıkan küresel Gazze filosu, uluslararası sularda İsrail’in saldırısına uğradı. Şu ana kadar 37’si Türk olmak üzere 200’den fazla kişinin İsrail askerlerince alıkonulduğu bildirildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Hatipoğlu’nun açıklamasında, "Sumud Filosu’na yapılan saldırı, Netanyahu hükümetinin zulmünün ve hukuksuzluğunun en açık göstergesidir. Bu barbarca eylem sadece Filistin halkını değil, adalet ve insanlık değerlerini hedef almıştır. Uluslararası toplum sessiz kalamaz, zulme ortak olmamak için derhal harekete geçmek zorundadır. Sumud Filosu mazlumların umudu, insanlığın vicdan çağrısıdır" ifadeleri yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği Önceki Haber

Bilecikte Mevlid-i Nebi Haftası etkinliğ...

Bozüyükte öğrencilere şiddet ve sosyal medya semineri Sonraki Haber

Bozüyükte öğrencilere şiddet ve sosyal m...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar