160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Millet bahçesi yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet bahçesi yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu
Abone ol
Eyyübiye Millet Bahçesi Yaz Akşamlarının Vazgeçilmezi Oldu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde hizmete konulan millet bahçesi, ilçedeki vatandaşlar ile Şanlıurfa’nın dört bir yanından gelen vatandaşların akınına uğruyor.

Yaz sıcaklarının iyice arttığı bu günlerde serin ve yeşil bir ortam arayanlar, Eyyübiye Millet Bahçesine akın ediyor. Çocukların bisiklete bindiği, gençlerin futbol, voleybol ve basketbol sahalarında spor yaptığı Eyyübiye Millet Bahçesinde, aileler de yemyeşil çimler üzerinde keyifli vakit geçiriyor. Sık sık millet bahçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da ailelerle sohbet ederek, taleplerini dinliyor.

Toplam 180 dekarlık arazisiyle Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olan Eyyübiye Millet Bahçesinde cami, millet kıraathanesi, kütüphane, düğün salonu, spor alanları, mesire yeri, botanik bahçesi, biyolojik gölet, çocuk oyun alanları gibi yerler bulunuyor.

Ailelerin akşam yemeği için de tercih ettiği Eyyübiye Millet Bahçesinde bazı aileler evlerinde yaparak getirdiklerini burada yerken, bazıları da mesire alanındaki mangal başlarında yemeklerini hazırlıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğaseverler Zorkun Yaylası'nda yarım ton atık topladıÖnceki Haber

Doğaseverler Zorkun Yaylası'nda yarım to...

Engeller sevgi ile aşıldıSonraki Haber

Engeller sevgi ile aşıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar