160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milas Alatepe ve Kultak Mahallelerine ilave su

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Alatepe ve Kultak Mahallelerine ilave su
Abone ol
MİLAS İLÇESİ ALATEPE VE KULTAK MAHALLELERİNE İÇME SUYU TAKVİYESİ SAĞLAMAK İÇİN BAŞLADIĞI İMALAT ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYAN MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 259 BİN LİTREYE KADAR İLAVE SU SAĞLADI.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede ekipler Milas ilçesinin Alatepe ve Kultak Mahallelerine içme suyu takviyesi için başladığı çalışmaları tamamladı.


Yaz aylarında kaynak sularında yaşanan azalmadan dolayı su yetersizliğinin önüne geçmek için yürütülen çalışmalarda Alatepe ve Kultak mahallelerine 2 bin 45 metre içme suyu hattı imalatı ile terfi istasyonu inşası yapıldı. Yeni bulunan kaynaktan sağlanan içme suyu ile iki mahalleye suyu aktarma için yapılan hat hizmete sunuldu. Tamamlanan çalışmalar birlikte Alatepe ve Kultak Mahallelerine günde 259 bin litreye kadar ilave su sağlanarak yaşanabilecek su yetersizliğinin de önüne geçildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göztepe için kritik haftaÖnceki Haber

Göztepe için kritik hafta

Üsküdarda bin 400 yıllık Kuran-ı Kerim sayfaları sergilendiSonraki Haber

Üsküdarda bin 400 yıllık Kuran-ı Kerim s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar