
MİLAS İLÇESİ ALATEPE VE KULTAK MAHALLELERİNE İÇME SUYU TAKVİYESİ SAĞLAMAK İÇİN BAŞLADIĞI İMALAT ÇALIŞMALARINI TAMAMLAYAN MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 259 BİN LİTREYE KADAR İLAVE SU SAĞLADI.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede ekipler Milas ilçesinin Alatepe ve Kultak Mahallelerine içme suyu takviyesi için başladığı çalışmaları tamamladı.
Yaz aylarında kaynak sularında yaşanan azalmadan dolayı su yetersizliğinin önüne geçmek için yürütülen çalışmalarda Alatepe ve Kultak mahallelerine 2 bin 45 metre içme suyu hattı imalatı ile terfi istasyonu inşası yapıldı. Yeni bulunan kaynaktan sağlanan içme suyu ile iki mahalleye suyu aktarma için yapılan hat hizmete sunuldu. Tamamlanan çalışmalar birlikte Alatepe ve Kultak Mahallelerine günde 259 bin litreye kadar ilave su sağlanarak yaşanabilecek su yetersizliğinin de önüne geçildi.

Yorum Yazın