160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

MHPli Alıcık: “Artık darbeler dönemi kapanmıştır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHPli Alıcık: “Artık darbeler dönemi kapanmıştır”
Abone ol
MHP AYDIN İL BAŞKANI, 17 EYLÜL 1961 TARİHİNDE İDAM EDİLEN MERHUM BAŞBAKAN ADNAN MENDERES’İ ANARAK, “ARTIK DARBELER DÖNEMİ KAPANMIŞTIR” DEDİ.

MHP Aydın İl Başkanı, 17 Eylül 1961 tarihinde idam edilen merhum Başbakan Adnan Menderes’i anarak, “Artık darbeler dönemi kapanmıştır” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, merhum Başbakan Adnan Menderes’in idam edilişinin 61’inci yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı. Alıcık mesajında “16 Eylül 1961’de Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan, 17 Eylül’de de hemşehrimiz Başbakan Adnan Menderes İmralı adasında idam edilerek şehit edilmişlerdir. Allah rahmet eylesin. Artık darbeler dönemi kapanmıştır. Türk-İslam ahlakıyla perçinlenmiş, akıl, adalet ve izanla pekişmiş, merhamet ve şefkatle yücelmiş aziz Türk milleti teşkilatçı karakteri, birlik ve beraberliği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve gelişen demokrasimiz ile ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi hiçbir tehdide aldırış etmeden, vesayet arayışlarını gereken dersi verecektir. Allah birliğimizi beraberliğimiz bozmasın” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayda trafik jandarması motosiklet ve sürücülerini denetliyorÖnceki Haber

Aksarayda trafik jandarması motosiklet v...

Sivasspor 10 maç sonra kazandıSonraki Haber

Sivasspor 10 maç sonra kazandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar