
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Devlet Bahçeli, 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Devlet Bahçeli, 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin önemine vurgu yaptı.
Mesajında Türk milletinin tarih boyunca en çetin mücadeleleri iman, irade ve güçle kazandığını ifade eden Bahçeli, bağımsızlık ve varoluş bedelinin şehit kanlarıyla ödendiğini belirtti.
Bahçeli, Çukurova bölgesindeki düşman ve işgal girişimlerinin, milli dayanışma ve kahramanca mücadele sayesinde bertaraf edildiğini söyledi.
“Osmaniye, Açık Hava Şehitliği Gibidir”
Osmaniye’nin kurtuluşunun Türk milletinin milli ve manevi dayanışmasının bir nişanesi olduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti:
“Osmaniye, adeta açık hava şehitliği gibidir.
Milletine ve devletine bağlı Osmaniyeli hemşerilerim, hiçbir zaman ihanete, işgale ve bölünmeye göz yummamış; ayrışmaya müsaade etmemiştir.
Tam 103 yıl önce bugün Osmaniye, düşman tasallutundan kurtularak hak ettiği huzur ve güven dolu günlere ulaşmıştır.”
Bahçeli, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarına, şehitlere ve fedakar ecdada rahmet dileyerek Osmaniye halkına sevgilerini iletti.
“103. Kurtuluş Yılımız Kutlu Olsun”
Osmaniye’nin kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutlayan Bahçeli, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı:
“Osmaniye’nin kurtuluş yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele’ye varını yoğunu koyan fedakar ecdadımıza ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.
Tüm Osmaniyeli hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum. 103’üncü kurtuluş yılımız hayırlı olsun.”

Yorum Yazın