17 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.2912
EURO35.1131
ALTIN2467.8

MHP Lideri Bahçeli: "İhaneti Tebrik Etmek Bizim Defterimizde Yazmaz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Lideri Bahçeli: "İhaneti Tebrik Etmek Bizim Defterimizde Yazmaz"
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Türkiye'nin 4 yıl boyunca seçimsiz bir döneme girdiğini belirterek, "Boşa geçecek zamanımız yoktur. Önümüzdeki zorlu süreç doğru, kararlı ve sonuç odaklı gelişmelere sahne olmalıdır" dedi.

Milletin beklentisinin sürdürülebilir hizmet olduğunu vurgulayan Bahçeli, Türkiye'nin istikrarın temellendiği nadide ülkelerden biri olduğunu dile getirdi.

Cumhur İttifakı'nı vatansever duruşun müstesna markası olarak nitelendiren Bahçeli, siyasi istikrarın kökleşmesinde bu ittifakın muazzam bir rol oynadığını belirtti.

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türk devrinin serdengeçti yüreği olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni sorgulayan çevrelerin asıl korkusunun uyuyan devin ayağa kalkması olduğunu söyledi.

İsrail'in Gazze'de işlediği soykırım suçunun takipçisinin Türkiye olduğunu belirten Bahçeli, masumların dökülen kanlarının yerde kalmayacağını dile getirdi.

Gazze Şeridi'nde yaşanan korkunç trajedinin kabus filmlerini aratmadığını vurgulayan Bahçeli, Birleşmiş Milletler'in (BM) Filistin sorununun çözümünde acz içinde olduğunu ifade etti.

Bahçeli, BM Güvenlik Konseyi'nin yapısal değişikliklere ihtiyaç duyduğunu ve veto yetkisinin yerine çift çoğunluk sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Netanyahu'nun vakti geldiğinde Lahey'de yargılanacağını ve tarihe soykırımcı olarak geçeceğini dile getiren Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın hesap yapanlara mahkum olmadığını söyledi.

Bahçeli, siyaseti adam gibi yapacaklarını ve yalan ile yol alınamayacağını belirterek, İsrail'in safına geçip kabineyi yaylım ateşine tutan müflisleri millete ve Allah'a havale edeceklerini ifade etti.

Bahçeli konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “PKK'ya terör örgütü diyemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı'nın Hamas'a terör örgütü yaftası vurmasının akılla bağdaşır bir yanı olmadığını sadece biz mi düşünüyoruz?

Siyasetin jetgilleri neredesiniz? Neden konuşmuyorsunuz? Toprağını savunan Hamas'a terör örgütü demek cinayetleri onaylamak demektir.

Hamas'a terör örgütü demek katledilen bebeklere sırt dönmek demektir. İBB Başkanı küresel emperyalizmin kanlı yüzlerine alın beni tepe tepe kullanın mesajı vermiştir.

Ankara ile Bağdat arasındaki ilişkilerin sürdürülebilir olması iki ülkenin yararınadır. Irak topraklarından kaynaklı terör saldırılarına karşı ortak mücadelenin istişare edilmesi kayda değer gelişmelerdir.

Olması gereken PKK'nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak topraklarından söküp atılmasıdır. Irak ziyareti çok güçlü bir iradenin doğumunu müjdelemektedir.

Almanya Cumhurbaşkanı'nın da döner diplomasisinin yanı sıra Türkiye'nin terörle mücadelesine destek vermesi samimi dileğimizdir.

Döner edebiyatını kullanarak iç siyasete dahil olan CHP'li belediye başkanlarını ziyaret eden Almanya Cumhurbaşkanı'nın vermek istediği potansiyel mesajları şaibelidir.

Türkiye'nin bir Kürt sorunu yoktur, bölücülük ve terör sorunu vardır. Türk ile Kürt Alevi ile Sünni arasında uçurumlar oluşturmaya hizmet edenler alçakların en alçağıdır.

MHP terörü bir hak arama vasıtası gören bölücü mihraklara direnecek Kürt kökenli kardeşlerimizi amasız fakatsız kucaklayacaktır.

Türk milliyetçileri Türkiye'yi böldürmemeye kararlıdır. Herkes aklını başına toplamalı, ateşle oynamaktan vazgeçmelidir.

Hiç kimse çalı dibi yoklamasın, niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız.

Sömürge kuklaları ile görülecek işimiz vardır. Yürüyüş yaptığım videodan sonra çarpık değerlendirmeler yapanlar şimdi beni dinleyiniz adını bile Kobanili Ahmet sen de özellikle dersini almalısın.

Bir şey söylemek istesem muhatabına doğrudan söylerim.

'Hainsin diyorsam söyleten sensin...' Bu mesaj Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenen kim varsa direkt onlaradır.

Bazı gazete manşetlerine bakar mısınız; 'Cumhur İttifakı'nda ipler koptu mu?' 'Bahçeli Erdoğan'a balans ayarı çekti.'

Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır var olacaktır ve ayakta kalacaktır.

Kobanili Ahmet senin de klinik vaka olduğunu değerlendiriyoruz. Bir zaman sonra hiçbir aşı sana fayda etmeyecektir."

Son günlerde bir siyasi partide olağanüstü kongreler yapılmış bir yönetim değişikli söz konusu olmuştur. İçişlerine karışma gibi bir hevesimiz yoktur.

Bunu herkes iyi bilmelidir. MHP herkes tebrik etti siz niye tebrik etmediniz suçlamasıyla karşı karşıya bırakılıyor.

104 tane siyasi parti var her kongreyi tebrik eden etmeyen olabilir.

Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamyonetin kasasından 23 düzensiz göçmen çıktıÖnceki Haber

Kamyonetin kasasından 23 düzensiz göçmen...

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandıSonraki Haber

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki bi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar