29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3825
EURO34.726
ALTIN2430.8

MHP Çankaya İlçe Başkanlığı Ramazan ayında Yörük keçi kılı çadırında vatandaşları ağırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Çankaya İlçe Başkanlığı Ramazan ayında Yörük keçi kılı çadırında vatandaşları ağırlıyor
Abone ol
PANDEMİ DOLAYISIYLA İKİ YILDIR ARA VERDİĞİ GELENEKSEL RAMAZAN AYI İFTAR PROGRAMLARINA TEKRAR BAŞLAYAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞI, RAMAZAN AYI BOYUNCA YÖRÜK KEÇİ KILI ÇADIRINDA VATANDAŞLARI AĞIRLIYOR.

Pandemi dolayısıyla iki yıldır ara verdiği geleneksel Ramazan ayı iftar programlarına tekrar başlayan MHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca Yörük keçi kılı çadırında vatandaşları ağırlayacak.


MHP Çankaya İlçe Başkanlığı, pandemi dolayısıyla iki yıldır ara verdiği geleneksel Ramazan ayı iftar programlarına başladı. Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar ve ilçe teşkilatı üyeleri, Ramazan ayı boyunca Çukurambar 100. Yıl’da yer alan 140 metrekarelik orijinal Yörük keçi kılı çadırında ve ilçe başkanlığının bahçesinde, sakinlerini, komşularını, öğrencileri, muhtarları, STK temsilcilerini, şehit ve gazi ailelerini ağırlıyor. İftar programında konuşan MHP Çankaya İlçe Başkanı Serkan Damar şunları söyledi:


"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın bedestenidir’ sözlerini talimat olarak alıp, iftar programları ile manevi değerlerimizin pekişmesine ve toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine katkı sunmayı hedefliyoruz .İftar programımıza katılan bekçisinden emeklisine, komşumuzdan öğrencisine, partili yöneticilerimizden esnafımıza, her kesimden halkımızla hemhal olmak, Ramazan ayının manevi ikliminde hep birlikte iftarlarımızı açmak, bir arada bulunmak ve iftar sonrası var ise misafirlerimizin taleplerini dinleme imkanı bulmaktan büyük bir onur duyuyoruz.”


Ramazan ayının ilk günü iki yüz kişi ile başlayan ve her geçen gün katılımın artarak devam ettiği programa öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. İftar programlarına Milliyetçi Hareket Partisi üst düzey yöneticileri ve vekilleri de katılırken ilçe sakinleri bu tanınan imkandan çok memnun olduklarını ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatyadaki 5.2lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktıÖnceki Haber

Malatyadaki 5.2lik depremin yeni görüntü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Teröristlerin tepelerine biniyor, başlarını eziyoruz"Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Teröristlerin te...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar