160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Abone ol
Osmangazi Belediyesi, Ilçe Genelinde Kent Estetiğini Bozan, Terkedilmiş Ve Tehlike Oluşturan Metruk Binaları Yıkarak Ortadan Kaldırıyor.

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak ortadan kaldırıyor.

Suç örgütlerinin yuvalandığı, aynı zamanda çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binalar, mahallelerde huzuru bozmasının yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliği adına da tehlike arz ediyor. Metruk binalar ve enkazlarının, başta uyuşturucu olmak üzere, zararlı maddelerin kullanımı, gizlenmesi ve kaçakçılığının yapılması gibi amaçlarla kullanılması üzerine harekete geçen Osmangazi Belediyesi, tespiti yapılan tüm metruk binaları yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından yıkıyor. Vatandaş şikayetleri ve bölge taramaları sonucunda Alipaşa Mahallesi’nde yer alan metruk binanın yıkılması için çalışma başlatan Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, iki katlı binayı iş makinesi yıktı. Yıkımın ardından ortaya çıkan molozlar, belediye ekipleri tarafından kamyonlara yüklenerek yıkım alanı temizlendi.

Binanın yıkılmasıyla birlikte rahat bir nefes alan mahalle sakinleri, yıkım için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkürlerini iletti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi çevresinde başıboş köpekler sorun olmaya başladıÖnceki Haber

ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi çevresinde b...

Nilüferde kaçak yapılarla mücadele sürüyorSonraki Haber

Nilüferde kaçak yapılarla mücadele sürüy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar