160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersinden deprem bölgesinde sağlık çalışanlara malzeme desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinden deprem bölgesinde sağlık çalışanlara malzeme desteği
Abone ol
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE CANLA BAŞLA MÜCADELE VEREN DOKTOR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA STETESKOP VE ÖNLÜK DESTEĞİNDE BULUNDU.

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, deprem bölgesinde canla başla mücadele veren sağlık çalışanlarına steteskop ve önlük desteğinde bulundu.


Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaşanılan deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşlara yardımcı olmaya çalışan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını unutmadı. Doktor ve sağlık çalışanlarına steteskop ile önlük desteğinde bulunulduğu belirtildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Halk Sağlığı ve Denetimi Şube Müdürü Uzm. Dr. Bahar Gülcay Çat Bakır, amaçlarının depremzede yurttaşlar için gece-gündüz demeden koşturan sağlık çalışanlarına, bir nebze de olsa moral verebilmek olduğunu söyledi.


Bakır, "Bölgedeki doktorlarımızın ve sağlık ekiplerinin eksiklerini ve ihtiyaçları olan malzemeleri tespit etmeye çalıştık. Sağlık çalışanlarına steteskop ve önlük desteğinde bulunduk. Bölgedeki doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla bugün Adıyaman’dayız. Sonraki dönemlerde de diğer afet bölgelerindeki hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek adına, ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Palancıoğlu, Melikgazi Müftülüğünün aylık değerlendirme toplantısına katıldıÖnceki Haber

Başkan Palancıoğlu, Melikgazi Müftülüğün...

Talasta sulama kanalları yaza hazırlanıyorSonraki Haber

Talasta sulama kanalları yaza hazırlanıy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar