160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersin Büyükşehir Belediyesi 6. Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Büyükşehir Belediyesi 6. Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi
Abone ol
Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya 12 ülkeden 314 sporcu katıldı.

Turnuvanın final gününde sporcular dereceye girmek için yarıştı. A kategorisinde Meilis Annaberdiev birinci, Saparmyrat Atabayev ikinci, Nderim Saracı üçüncü olurken, B kategorisinde Cihan Kılıç birinci, Alshaeby Boshra ikinci, İsmayil, Gurbanov üçüncü oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de katılımıyla dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri verildi.

Seçer, gelenekselleşen turnuvayı gelecek yıl da yapmayı umut ettiklerini belirterek,"Bizim için herkes şampiyon ve başarılı. Yarışmacılarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Satranç İl Temsilcisi Ömer Faruk Ercan da yerli ve yabancı sporcuların turnuvadan memnun kaldığını aktardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından 40 ilde 499 arsa fırsatıÖnceki Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği B...

40 yılın deneyimi 40 günlük evli çiftlere aktardılarSonraki Haber

40 yılın deneyimi 40 günlük evli çiftler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar