160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Menteşe Belediyesi’nden 4 Bin Öğün Ücretsiz Yemek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Menteşe Belediyesi’nden 4 Bin Öğün Ücretsiz Yemek
Abone ol
Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, kent lokantası ve halk ekmek konularına dair açıklamalarda bulundu. "Kimse aç kalmayacak" diyerek sosyal yardımları anlattı.

Menteşe Belediye Başkanı ve şehir plancısı Gonca Köksal, son günlerde gündeme gelen kent lokantası ve halk ekmek konularıyla ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Basında yer alan bazı haberlerin yanlış yönlendirme içerdiğini belirten Köksal, belediyenin sosyal yardımları hakkında detaylı bilgi paylaştı.

"Bizim zaten bir aşevimiz var" diyen Başkan Köksal, Menteşe’de ihtiyaç sahiplerine her ay 4 bin öğün sıcak yemek ulaştırdıklarını söyledi.

Belediye aşevinden alınan yemeklerin ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim edildiğini belirten Köksal, yardımların gizlilik içinde yapıldığını vurgulayarak, "Sağ elin verdiğini sol el görmesin anlayışıyla hareket ediyoruz" dedi.

Yemek desteğinin yalnızca dar gelirli vatandaşlarla sınırlı kalmadığını, aynı zamanda özel bireylerden öğrencilere, sporculardan şehit ailelerine kadar geniş bir kesime hizmet verildiğini belirtti.

Halk Ekmek Tartışmalarına Açıklık Getirdi

Başkan Köksal, Halk Ekmek konusuna da değinerek, belediye olarak bu kararı fırıncılar ve ilgili meslek odalarıyla yapılan toplantılar sonucunda aldıklarını belirtti.

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası ile Muğla Sanayi ve Ticaret Odası’nın görüşlerini aldıklarını ifade eden Köksal, "Bazı fırınlarda zaten düşük fiyatlı ekmek satılıyor ve askıda ekmek uygulaması devam ediyor" dedi.

Yakın zamanda açılması planlanan kent lokantasında da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yemek verileceğini belirten Köksal, buralarda da askıda ekmek uygulamasını başlatacaklarını duyurdu.

Başkan Köksal, sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve halkın taleplerine göre hareket ettiklerini vurgulayarak, Menteşe Belediyesi’nin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağını belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da Bir Yola Şehit Binbaşı Murat Yetişen’in Adı VerilecekÖnceki Haber

Aydın’da Bir Yola Şehit Binbaşı Murat Ye...

42 Sporcu Elazığ Taekwondo Müsabakalarında YarıştıSonraki Haber

42 Sporcu Elazığ Taekwondo Müsabakaların...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar