160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Melek Mızrak Subaşıya önemli bir görev daha verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melek Mızrak Subaşıya önemli bir görev daha verildi
Abone ol
Melek Mızrak Subaşı’ya önemli Bir Görev Daha Verildi

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) üyesi seçildi.

Birçok önemli platformda Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil eden Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, emekçi ve işveren arasında önemli bir görev gören sendikanın üyesi olarak seçildi.Belediye Başkanı Subaşı, Ankara’da gerçekleştirilen SODEMSEN 3. olağanüstü genel kurulu toplantısına katıldı. Yapılan seçimlerde Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Sendika Başkanı olarak seçilirken, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkan vekilliğine seçildi.

Yönetim kurulunda ise; Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin yer aldı.

Başkan Subaşı dış ilişkilerden sorumlu olacak

Özellikle Avrupa’daki yerel yönetimlerle ilgili önemli görev ve çalışmaların yürütüldüğü SODEMSEN üyeliğine seçilen Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın yönetim kurulundaki görevi uluslararası ilişkiler olacak. Bu kapsamda Başkan Subaşı, uluslararası ve özellikle Avrupa Birliği fonlarının takip edilmesi ve ülkemizdeki belediyelere projelerle ulaştırılması gibi önemli bir görevi yürütecek.

"Avrupa Birliği Fonlarını takip edecek ve Bilecik’imiz ile diğer şehirlerimiz için güzel projeler üreteceğiz"

SODEMSEN yönetim kurulu üyeliğine seçilmesiyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Subaşı, "Emekçi ve işveren arasında adaletli ve sağlıklı bir köprü kurulması amacıyla çalışmalarını sürdüren SODEMSEN yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Bilecik ve Bilecik Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Yönetim Kurulunda aldığımız görev ile uluslararası ve özellikle Avrupa Birliği Fonlarını takip edecek ve Bilecik’imiz ile diğer şehirlerimiz için güzel projeler üreteceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit kızına sürpriz doğum günü Önceki Haber

Şehit kızına sürpriz doğum günü

Çocuklar ilk defa tiyatroyla buluştu Sonraki Haber

Çocuklar ilk defa tiyatroyla buluştu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar