160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mehmet Cibara: “MHK Başkanı hemen istifa etmeli”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Cibara: “MHK Başkanı hemen istifa etmeli”
Abone ol
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, dün oynanan Sivasspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin,

Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, sarı-kırmızılıların voleybol takımı sponsorluk anlaşması etkinliğinin ardından basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türk futbolunda son yıllarda yaşananların örneği olmadığına dikkat çeken Cibara, “60 yıldır futbol maçlarına giden birisiyim. 70’li yıllardan itibaren federasyonlara baktığımızda Türkiye’de son 10 yıldır yaşadığımız rezaleti hiçbir zaman yaşamadık. Ortada bir gerçek var. Hiç kimse bu hakemlerden memnun değil” diye konuştu.

“Hakemler AVM’lerde tokat yemekten mi çekiniyor?”

Merkez Hakem Kurulu’nu istifaya davet eden Mehmet Cibara, “Farklı maçlardan birçok pozisyonu örnek gösterebiliriz. Son oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında da olan ortada. Geçtiğimiz yıl bizim oyuncumuz Icardi ile girdiği ikili pozisyonda oyuncumuzun sakatlığına sebep olan oyuncu, Beşiktaş karşılaşmasında da oyundan atılmasına sebep olacak hareketlerde bulunmuştur. Bana kalırsa bu oyuncunun girdiği her pozisyon faul. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı hemen istifa etmeli veya el çektirilmelidir. Bütün kulüpler bu durumdan rahatsız. Ayrıca Kulüpler Birliği ne işe yarar? Son olarak geçenlerde toplanıldı. Federasyon başkanının kulübümüzü hedef alarak konuşmalarıyla ilgili olarak tek bir açıklama dahi yapmadılar. Bir özür dilenilmedi. Hakemler neden doğru kararları veremiyor? Acaba AVM’lerde tokat yemekten mi çekiniyor bu arkadaşlar? Yoksa emekliliğiyle alakalı başka planları mı var. Bizim şampiyonluklarımıza bakın. Her şeye herkese rağmen alınmış şampiyonluklar. İyiler her zaman kazanmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Dünkü maçta sakatlanan Barış Alper Yılmaz’ın sağlık durumunun sorulması üzerine Cibara, “Barış’ın şuanda MR’ı çekiliyor. Oradan da haber bekliyoruz. İnşallah iyi haberler gelir” yanıtını vererek sözlerini tamamladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirin en yüksek ihracatı AB ülkelerineÖnceki Haber

Eskişehirin en yüksek ihracatı AB ülkele...

Kuluda 2. Kitap Fuarı açıldıSonraki Haber

Kuluda 2. Kitap Fuarı açıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar