160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Masal ve Roman Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Masal ve Roman Festivali renkli görüntülere sahne oldu.
Abone ol
Kocaeli'nin Derince Ilçesinde Bir Ortaokulda Sahnelenen Tiyatro Oyunu Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir ortaokulda öğrenciler, Yeşilçam’ın usta sanatçılarını ve kitap kahramanlarını canlandırdı. Çocuklar, performansıyla büyük beğeni topladı.

Kocaeli Fatma Seher Ortaokulu’nda ’Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ hedeflerine uygun "Masal ve Roman Festivali" gerçekleştirildi. Festival kapsamında ortaokul öğrencileri tiyatro sahnesine çıktı. Renkli kostümler giyen öğrenciler, Yeşilçam sinemasının usta oyuncuları başta olmak üzere, bilinen roman ve masal kahramanlarını canlandırdı. Öğrencilerin performanslarıyla ayakta alkışlandığı tiyatro oyunu renkli görüntülere sahne oldu. Keloğlan, Adile Naşit, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gibi önemli kahramanları canlandıran öğrencilerin performansı göz doldurdu.

Tiyatro oyununun ardından sergi düzenlendi. Sergide, kurulan stantlarda öğrenciler bilinen eserleri ve kitap karakterlerini tanıttı. Bazı öğrenciler tanıttığı kitaptaki kahramana benzeyebilmek için kostüm giydi.

Etkinliğe İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, ilçe milli eğitim müdürü İhsan Özkan, okul müdürü Tuncer Yavuz’da katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Tavşanlıda delegeleri ile bir araya geldi Önceki Haber

AK Parti Tavşanlıda delegeleri ile bir a...

Bakan Osman Aşkın Baktan Emete destek sözü Sonraki Haber

Bakan Osman Aşkın Baktan Emete destek sö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar