160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Marmara Denizi ulaşımına Poyraz engeli: Balıkçılar limana döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmara Denizi ulaşımına Poyraz engeli: Balıkçılar limana döndü
Abone ol
Marmara Denizi'nde Etkili Olan Poyraz Fırtınası, Deniz Ulaşımını Olumsuz Etkiledi, 12 Metrenin Altındaki Tekneler Limana Sığındı.

Marmara Denizi’nde etkili olan Poyraz fırtınası, deniz ulaşımını olumsuz etkiledi, 12 metrenin altındaki tekneler limana sığındı.

Tekirdağ’da sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran Poyraz nedeniyle dalga boyu artarken özellikle Süleymanpaşa açıklarında avcılık faaliyetini sürdüren 12 metrenin altındaki küçük balıkçı tekneleri, can güvenliği açısından limanlara çekilmek zorunda kaldı. Balıkçılar, fırtınanın geçmesini beklediklerini ve denize açılmanın şu an için tehlikeli olduğunu belirtti.

Rüzgarın şiddeti nedeniyle balıkçı barınağında yoğunluk yaşanırken, bazı tekne sahipleri ağlarını toplamaya çalıştı, bazıları ise teknelerini halatlarla sabitleyerek güvenliğe aldı. Meteoroloji yetkilileri Poyrazın etkisini akşam saatlerine kadar sürdüreceğini bildirirken, balıkçılar da denize açılmak için hava şartlarının düzelmesini bekliyor.

Öte yandan, büyük tekneler ise müsilaj sebebiyle erken paydos etme kararı almıştı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisadaki motosiklet kazasının güvenlik kameraları ortaya çıktıÖnceki Haber

Manisadaki motosiklet kazasının güvenlik...

Ankarada 70 milyon liralık alacak verecek cinayetiSonraki Haber

Ankarada 70 milyon liralık alacak verece...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar