160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mardinde muhtarlık kavgası yeniden alevlendi: 4 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardinde muhtarlık kavgası yeniden alevlendi: 4 yaralı
Abone ol
MARDİN'İN ARTUKLU İLÇESİNDE, DAHA ÖNCE ARALARINDA MUHTARLIK SEÇİMLERİ NEDENİ İLE HUSUMET BULUNAN İKİ GRUP ARASINDA YİNE AYNI MESELE NEDENİ İLE ÇIKAN KAVGADA 4 KİŞİ YARALANDI.

Mardin’in Artuklu ilçesinde, daha önce aralarında muhtarlık seçimleri nedeni ile husumet bulunan iki grup arasında yine aynı mesele nedeni ile çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Artuklu ilçesine bağlı Dara köyünde muhtarlar arasında taraf tutulması nedeniyle başlayan tartışmada taraflardan biri darp edilerek yaralandı. Yaralı Nusaybin Devlet Hastanesine giderken yolu kesildi. İki grup arasında burada da çıkan taşlı sopalı kavgada toplam 4 kişi yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeği Sonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar