160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manyasta orman köylüsüne hibe desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manyasta orman köylüsüne hibe desteği
Abone ol
Orman Ve Köy Ilişkileri Genel Müdürlüğü (orköy) Tarafından Balıkesir'in Manyas Ilçesinde Kırsal Mahallelerde Yaşayan Orman Köylülerine Hibe Destekli Koyunculuk Kredisi Verileceği Açıklandı.

Orman ve Köy İlişkileri Genel Müdürlüğü (ORKÖY) tarafından Balıkesir’in Manyas ilçesinde kırsal mahallelerde yaşayan orman köylülerine hibe destekli koyunculuk kredisi verileceği açıklandı.

Manyas ve Kartalkaya Orman İşletme Şefliklerine bağlı Kapaklı ve Necip mahallelerinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde kura yöntemiyle belirlenen 8 aileye 30 koyun ve 1 koç verilecek. Projeden yararlanacak her aileye toplam 410 bin Türk Lirası kredi verilecek. Bu tutarın 82 bin TL’si devlet tarafından hibe olarak karşılanacak. Kalan 328 bin TL ise iki yıl geri ödemesiz olmak üzere 2027 yılından itibaren beş yıl içinde ödenecek.

ORKÖY koyunculuk projesine 36 üreticinin başvurduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Veliler sınav heyecanı yaşadı, ter döktüÖnceki Haber

Veliler sınav heyecanı yaşadı, ter döktü

Gemlikte korkutan manzaraSonraki Haber

Gemlikte korkutan manzara

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar